Full 1
Full 2
slide-bager
Јавен Повик бр.03-2024
previous arrow
next arrow

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

ESM PRODHIMI DITOR

4005 MWh
Hidrocentralet
8229 MWh
Termocentralet
115 MWh
Mulli me erë

ELEVATION POINTS OF OHRID LAKE

Minimum elevation point 693,10 m        Maximum elevation point 693,75 m       Today's elevation point 693,76 m

PRODHIMI

KU PRODHOJME DHE SI

HARTA ENERGJETIKE E ESM
TERMOENERGJIJA
ENERGJIA NGA UJI
ENERGJIA NGA ERA

MJEDISI

Të vetëdijshëm për nevojën për të mbrojtur mjedisin, kompania jonë merr të gjitha masat për mbrojtjen e mjedisit.

MË SHUMË

ZHVILLIM DHE INVESTIME

PROJEKTE KAPITALE

Nevojat për energji elektrike në Republikën e Maqedonisë së Veriut  vazhdimisht rriten, rrjedhimisht prodhimi në termocentrale dhe hidrocentrale vazhdimisht zmadhohet. Strategjia e zhvillimit të ShA ESM i jep përparësi zgjerimit të kapaciteteve prodhuese nga energjia e rinovueshme, veçanërisht prodhimit të energjisë elektrike nga era dhe uji. Planet zhvillimore të ShA […]

MË SHUMË
 

QENDRA E SHTYPIT

KONKURS Për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës

KONKURS Për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës

Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar në mes ShA Centralet elektrike të Maqedonisë së Veriut (ShA ESM Shkup) dhe Universitetit të Tetovës shpallet, KONKURS Për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës APLIKACIONI Për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës

MË SHUMË