Kalkulator W / mesatarisht Numër Orë / ditë KWh / muaj Totali vjetor
Ndriçimi
Dritë neoni
Mikrovalë
Makinë kafeje
Ibrik për ngrohje uji
Toster
Makinë për larjen e enëve
Bojler
Mikser
Tavë elektrike
Sobë elektrike
Furrë elektrike
Vitore elektrike
Frigorifer
Ngrirës
Makinë larëse
Makinë tharëse
Makinë qepëse
Fshesë me korrent
Kondicioner
Kondicioner qendror
Ngrohës
Makinë rroje
CRT - TV, 14-19 inç me ngjyrë
CRT - TV, 21-26 inç me ngjyrë
CRT - TV më i madh se 26 inç
CRT - ekran të sheshtë TV - përafërsisht 26 inç
Plasma - TV, përafërsisht 40 inç
LCD - TV, përafërsisht 40 inç
Video Regjistrues
DVD (5 CD/DVD)
DVD (1 CD/DVD)
PlayStation 3
Xbox 360
Wifi
Monitor
Shtëpizë kompjuteri
Laptop
Printer
Shpuese elektike
Kositëse
Tharëse flokësh
Hekur
Sistem muzikor
Akuarium
Antenë satelitore
Orë - Radio
Zërim
Ruter pa tela
Ngarkues për telefon celular
Fiks - Telefon pa tel
Total 0 kWh/ muaj. Total 0 kWh/ vit.

Total 0 denarë muaj. Total 0 denarë vit.

* Në këtë kalkulator janë futur vlerat mesatare për W - Watts të shënuara në pajisje.
* Në rezultatin përfundimtar në kalkulator nuk është përfshirë llogaritja e energjisë 33,33%, dhe tatimin i shtuar mbi vlerën e 18% .


Kalkulator për llogaritjen mujore të shpenzimeve nga konsumi i energjisë elektrike.
Total kWh/muaj
Tarifë/denarë 4,17
Total: 0


Kalkulator për llogaritje vjetore të shpenzimeve nga konsumi i energjisë elektrike.
Total kWh/vit
Tarifë/denarë 4,17
Total: 0
* Në fushën "tarifa / denarë" është treguar vlera mesatare e çmimit të energjisë - matje një-tarifore.